interfon simplu

Discutii despre cum poate fi automatizata casa noastra pentru a o face cat mai confortabila.

Moderator: MeDeVe

interfon simplu

Postby ElcoMar on 17 Nov 2008 13:09

comutatorul K trebuie sa fie fara retinere cu revenire iar ca amplificator eu am folosit unul cu tda 2030 (se gasesc la orice magazin de componente electronice) in rest cred ca totul este clar daca nu, contactati-ma.
ElcoMar
 
Posts: 51
Joined: 06 Apr 2008 11:18

Re: interfon simplu

Postby gogutu on 05 Nov 2009 18:53

SE POT REALIZA MULTE ASEMENEA MONTAJE CHIAR SI PE DISTANTE FOARTE MARI 1;2 KM SI CU COMANDA EMISIE\RECEPTIE PRINTR-UN RELEU,SI CU APELARE.FOARTE UTIL PENTRU CEI DE LA TARA
gogutu
 
Posts: 15
Joined: 19 Oct 2009 20:01

Re: interfon simplu

Postby shaq on 17 Aug 2010 16:50

cum se numesc piesele ? sunt nou in tehnica electronismului :P
shaq
 
Posts: 3
Joined: 17 Aug 2010 16:18

Re: interfon simplu

Postby stress on 17 Aug 2010 21:45

-dif1, dif2 sunt difuzoare
-k este un comutator fara mentinere
-amplificatorul poate fi un simplu amplificator pe care-l gasesti la orice magazin cu electronice si costa in jur de 10-15 ron
User avatar
stress
moderator
 
Posts: 87
Joined: 06 Apr 2008 02:14


Return to Automatizari in casa

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: elektronica.us Statistics for project elektronica.us etracker web controlling instead of log file analysis Powered by  MyPagerank.Net